۲۴ نکته مهم در حمل بار و اثاثیه که باید رعایت کنید

احتمالا همه شما یک بار اسباب کشی محل کار و غیره را تجربه کرده اید و می دانید که چه کار طاقت فرسایی است. اغلب افراد و به خصوص خانم‌ها دغدغه و نگرانی جابجایی وسایل خود را برای اثاث کشی دارند.

در این مقاله تکنیک‌هایی را آورده‌ایم که بدون آسیب به خودتان و وسایل بتوانید آنها را به بهترین شکل جابجا کنید. اگر بتوانید با دقت ترفندها و نکات را به کار ببرید روند آن برای شما ساده تر خواهد شد. ابتدا نکات مهم در جابجایی منزل را آورده‌ایم و در بخش‌های بعدی هم به تجربیات باربری و ترفندهای جالب آن پرداخته‌ایم.

پیشنهاد نوبار به شما این است که پس از خواندن این نکات، به صفحه اصلی باربری نوبار منزل مراجعه کنید و با مقایسه مزیت‌های باربری آنلاین نوبار با سایر شرکت‌های حمل و جابجایی اسباب منزل، به صورت کاملا آنلاین و یا تلفنی، سفارش خود را ثبت کنید.

نکات مهم در جابجایی منزل

برای اینکه بتوانید جابجایی خود را به بهترین شکل انجام دهید لازم است با نکات مهم در جابجایی آشنا شوید تا بتوانید بدون مشکل و در فرصت مناسب وسایل خود را جابجا کنید. رعایت این نکات قبل از شروع بسته بندی و حین جابجایی و بعد از آن در چیدمان به شما کمک می‌کند تا راحت‌تر وسایل را جابجا کنید. لازم است برای بسته بندی وسایل خود زمان بگذارید و این کار را با دقت انجام دهید.

 

۱. لیست کارهای جابجایی را از قبل تهیه کنید

کارهای مهم قبل از شروع بسته بندی

کارهای قبل از شروع سرویس باربری 

اگرچه حمل بار به مکان جدید می‌تواند فرایندی پرزحمت و استرس‌زا باشد، اما با برنامه‌ریزی و آماده‌سازی چک‌لیستی مناسب از نکات جابجایی می‌توان این روند را به ‌طور قابل‌توجهی آسان‌تر کرد. یکی از نکات مهم در باربری برای انجام این کار، مدنظر داشتن کارهای قبل از شروع باربری خواهد بود  که در ادامه بیشتر به آن می پردازیم:

  • وسایل منزل را قبل از شروع جابجایی تمیز و مرتب کنید

یکی از دغدغه‌های اصلی هر فرد در فرایند باربری تمیز و مرتب کردن وسایل منزل قبل از بسته‌بندی بوده که می‌تواند به کاهش زمان نظافت در منزل جدید کمک کند. با بررسی دقیق وسایل، شستن ظرف‌ها، پاک‌کردن یخچال و فریزر از باقی‌مانده‌های مواد غذایی و گردگیری وسایل الکترونیکی، کار خود را در منزل جدید راحت‌تر کنید. این اقدامات باعث می‌شود که وسایل مرتب و منظم به مقصد رسیده و در خانه جدید به زحمت و زمان کمتری برای نظافت نیاز داشته باشند.

  • لوازم ضروری در زمان بسته‌بندی را جدا کنید.

یکی دیگر از موارد مهم قبل از جابجایی، جداکردن لوازم ضروری و موردنیاز بوده که فوری به آن‌ها نیاز خواهید داشت. برای این منظور، وسایل ضروری مانند لوازم بهداشتی، ملحفه و پتو، لباس‌های موردنیاز و ابزارهای اولیه را در جعبه‌های جداگانه قرار داده و بر روی آن‌ها برچسب‌های واضح بچسبانید. این کار به شما کمک می‌کند تا پس از جابه‌جایی، بدون نیاز به جستجو در میان انبوهی از کارتن‌ها، به‌سرعت به وسایل موردنیاز دسترسی پیدا کنید. قبل از جابه‌جایی مطمئن شوید که جعبه‌ها را به طور محکم با چسب یا نخ محکم بسته و از فوم یا فیلم محافظ در فضای خالی آن‌ها استفاده کنید تا سلامت وسایل در طول حمل‌ونقل حفظ شود.

  • مراقب اسناد و وسایل ارزشمند باشید.

در ادامه باید گفت که جداکردن مدارک و وسایل گران‌بها نیز از نکات مهم در جابجایی بوده که باید به‌دقت انجام شود. مدارک مهم مانند شناسنامه، کارت‌های اعتباری، دفترچه‌های درمانی و سندها و همچنین وسایل قیمتی نظیر طلا، پول و اجناس عتیقه باید جداگانه بسته‌بندی و در مکانی امن نگهداری شوند. بهترین روش این است که این اقلام را با ماشین شخصی خود جابه‌جا کرده و از قراردادن آن‌ها در پشت کامیون باربری خودداری کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا در خانه جدید به‌راحتی به اسناد و وسایل قیمتی خود دسترسی پیدا کرده و خیالتان از امنیت آن‌ها راحت شود.

۲. زمان مورد نیاز برای بسته بندی و حمل وسایل را تخمین بزنید

 

حتما قبل از شروع جابجایی تخمین بزنید که جابجایی آنها چقدر زمان می‌برد تا در زمان‌بندی خود به مشکل نخورید و به موقع و بدون عجله وسایل خود را به محل جدید منتقل کنید.

۳. وسایل مورد نیاز بسته بندی را از قبل تهیه کنید

قبل از اسباب کشی هر کارتن را برچسب گذاری کنید تا در هنگام چیدمان آسوده باشید

یکی از کارهای هوشمندانه قبل از شروع سرویس باربری این است که از برچسب استفاده کنیم. برای وسایل هر قسمت از آشپزخانه کارتنی تهیه کنیم و با برچسب مشخص کنیم این وسایل مربوط به کدام قست از خانه است.

شما می‌توانید برای تهیه لوازم بسته بندی به فروشگاه نوبار مراجعه کنید. همچنین می‌توانید درخواست بسته بندی لوازم را به مشاوران نوبار اعلام کنید و خیال خودتان را از بسته بندی راحت کنید.

۴. هنگام حمل، مراقب وسایل شکستنی باشید

 

برای حمل وسایل شکستنی دقت بیشتری داشته باشید و یا اگر کسی این کار را برای شما انجام می‌دهد به آنها این مساله را خاطر نشان کنید. 

۵. بهتر است از وسایل آشپزخانه شروع کنید

در حال بسته بندی لوازم آشپزخانه برای اثاث کشی
کار سخت را ابتدا انجام دهید و از آشپزخانه شروع کنید

 

وسایل آشپزخانه چون شکستنی و حساس‌تر هستند دغدغه شما برای بسته بندی آنها بیشتر است.

۶. دقت لازم در بسته بندی وسایل شکستنی و حساس داشته باشید

بسته بندی

 

یکی دیگر از نکات مهم در حمل اثاثیه این است که وسایل حساس و ظریف که احتمال بیشتری وجود دارد آسیب ببینند را با پلاستیک‌های مخصوص محافظت کنید و با دقت هر کدام را در کارتن گذاشته و محکم با چسب پهن یا طناب، بسته‌بندی کنید.

برای آشنایی کامل با بسته بندی لوازم شکستنی، راهنمای کامل نوبار در مورد بسته بندی وسایل شکستنی را مطالعه کنید.

۷. قبل از شروع باربری کارتن با اندازه های مناسب تهیه کنید

برای اسباب کشی نیاز است کارتن با ابعاد گوناگون تهیه کنید

 

می‌توانید از سوپر مارکت‌ها یا بنگاه‌های مواد غذایی کارتن تهیه کنید. اما برای حمل امن و راحت می‌توانید مناسب‌ترین وسایل و کارتن‌های ۵ لایه را از نوبار تهیه کنید.

۸. کارتن و جعبه‌ها را با دقت و محکم بسته بندی کنید

یکی از نکات مهم باربری است این است که از بستن در جعبه‌ها اطمینان حاصل کنید. با طناب‌های باریک یا نوار چسب‌های محکم در جعبه را ببندید.

۹. بعد از بسته بندی کارتن ها را برچسب گذاری کنید

برای اینکه بعدا در چیدمان وسایل به مشکل برخورد نکنید و بدانید چه چیزی حمل می‌کنید که در حین حمل بار مراقبت بیشتری کنید روی آنها برچسب زده و با ماژیک بنویسید. توضیح مناسبی از نوع وسیله روی کارتن بنویسید تا زمان چیدمان هم راحت باشید و لازم نباشد برای پیدا کردن یک وسیله کل کارتن ها را باز کنید.

۱۰. پایه‌های مبلمان را بپوشانید

برای جلوگیری از آسیب به پایه‌های مبلمان و کنده شدن روکش آنها قبل از شروع باربری دور پایه‌ها را با روزنامه یا کاغذ باطله بپوشانید. پیشنهاد می‌کنیم این مورد که از نکات مهم در جابجایی است را فراموش نکنید.

۱۱. وسایل را تمیز و سپس بسته بندی کنید

قبل از چیدن وسایل را تمیز و مرتب کنید

 

تمامی وسایلی که دارید را قبل از بسته بندی تمیز کنید و گرد و غبار آنها را بگیرید و بعد با دقت آنها را در جعبه یا کارتن بگذارید.

۱۲. مبلمان را با پلاستیک یا پتو بپوشانید

مبل بسته بندی شده با بابل (پلاستیک حبابدار)

 

برای جلوگیری از کثیف شدن پارچه مبل یا صندلی‌ها، با روکش پلاستیکی آنها را پوشش دهید. اگر نیاز به راهنمایی بیشتر در این زمینه دارید، حتما مقاله جامع ما در مورد نحوه بسته‌بندی مبلمان  را مشاهده کنید.

۱۳. وسایل سنگین را در یک کارتن نگذارید

برای اینکه وزن جعبه‌ها متعادل باشد همه وسایل سنگین را در یک کارتن نگذارید. مثلا کتاب‌ها را در کارتن‌های متفاوت بگذارید.

۱۴. در جابجایی برای حمل گل و گیاهان دقت کنید

در حمل گلدان ها و گیاهان دقت بیشتری لازم است

 

گیاهان و گلدان های بزرگ را به همان صورت جابجا کنید. اما یک نکات مهم در جابجایی گلدان‌های کوچک، این است که آنها را در یک جعبه قرار دهید و داخل هر گلدان یک چوب به ارتفاع بلندترین گلدان بگذارید و با یک پلاستیک دارای منفذ رو و دور جعبه را بپوشانید.

۱۵. لوازم گران قیمت را جدا حمل کنید

زیورآلات و اجناس گران قیمت را پیش خودتان نگه دارید و با خودرو شخصی جابجا کنید.

۱۶. لوازم ضروری را در دسترس قرار دهید

وسایلی که استفاده هر روز هستند و در هنگام باربری و در طی جابجایی به آنها نیاز دارید در دسترس قرار دهید. مثل لوازم شخصی و بهداشتی.

۱۷. هر وسیله بزرگی که می توانید را به قسمت های کوچک تفکیک کنید.

اگر وسایل بزرگ مانند مبلمان دارید که قابل تفکیک و جدا کردن هستند آنها را جدا کنید تا حمل آنها برای شما راحت‌تر باشد و به آنها آسیب نرسد.

۱۸. سعی کنید همه وسایل را بسته بندی کنید.

یکی از نکات مهم در حمل اثاثیه این است برای جلوگیری از شکستن و آسیب رسیدن به وسایل در حین جابجایی هر وسیله‌ای در هر اندازه‌ای حتما باید با پوشش کارتنی یا هر نمونه دیگر پوشانده شود چون در اثر اصطکاک با وسایل دیگر ممکن است خراب شوند.

۱۹. برای جابجایی از شرکت های خدماتی و افراد با تجربه در این زمینه استفاده کنید.

برای اینکه بتوانید لوازم بزرگ را جابجا کنید در ازای پرداخت هزینه از افرادی که کار آنها حمل اثاثیه است کمک بگیرید. آنها هر چیزی که برای حمل و نقل نیاز داشته باشند را با خود به همراه می‌آورند.

۲۰. در حین جابجایی ابتدا اثاثیه سنگین را بارگیری کنید.

فراموش نکنید که جایگذاری در وسیله نقلیه که کامیون یا نیسان است با دقت صورت بگیرد. اگر باربری خود را با نوبار انجام می‌دهید، راننده‌های آموزش دیده ما بارچینی اصولی و حرفه‌ای را برای شما انجام می‌دهند.

۲۱. لباس هایی که آویزان هستند را به همان صورت با گیره لباسی داخل کارتن مخصوص، ملحفه یا پلاستیک بزرگ بگذارید.

نحوه بسته بندی لباس‌ها هنگام جابجایی

 

با رعایت این نکات مهم در جابجایی منزل چیدمان آنها هم برای شما سریع تر و راحت تر است.

۲۲. به کارتن مخصوص لوازم برقی توجه کنید

یکی از نکات مهم در جابجایی این است که برای حمل وسایل برقی از کارتن‌ها و جعبه‌های خودشان استفاده کنید.

۲۳. وسایل شکستنی در کارتن محکم قرار بگیرد

بعد از قرار دادن هر وسیله شکستنی در جعبه از محکم بودن جای آن اطمینان حاصل کنید.

۲۴. دور انداختن وسایل بدون مصرف را فراموش نکنید.

معمولا در هر جابجایی وسایلی پیدا می شود که نیاز ندارید یا اضافه هستند، سعی کنید آنها را دور بریزید.

 

تجربیات باربری و حمل اثاثیه

تجربه های اسباب کشی

 

در کنار نکات مهم در باربری رعایت مواردی که تجربیات جابجایی هستند نیز می تواند راهگشای شما در حمل اثاثیه منزل باشد که در ادامه آوردیم:

  • زمانی که در حال بسته بندی هستید حواستان به کودکان باشد که در حال دویدن و رفت و آمد به خودشان و وسایل آسیب نزنند. سعی کنید در حین بسته بندی، وسایل را در مسیر رفت و آمد آنها نگذارید و سریعا بسته بندی کرده و در یک گوشه قرار دهید.
  • یکی دیگر از تجربیات این است که حتما قبل از اینکه وسایل را به خانه جدید ببرید نظافت آن را انجام دهید و سم پاشی کنید تا همه آلودگی ها از بین بروند. خانه قبلی را نیز بعد از جمع کردن وسایل تمیز کنید.
  • ممکن است بعد از جابجایی وسایل، موکت های شما در اثر جابجایی وسایل کثیف شوند پس بهتر است قبل از جابجایی کف خانه را با پلاستیک یا ملحفه های کهنه بپوشانید.
  • برای حمل کمدها آنها را به عقب بچرخانید تا نفر دوم زیر آن را بگیرد و وزن کمد در وسط قرار بگیرد.
  • برای جابجایی مبلمان می توانید از تسمه های حمل مبلمان استفاده کنید.
  • برای حمل صندلی های بزرگ که ممکن است حمل آنها سخت به نظر برسد آنها را دو نفره و به شکل L بگیرید تا بتوانید آن را جابجا کنید. به آنها زاویه بدهید تا از چارچوب در به راحتی رد شوند.
  • اگر نیروی کمکی دارید هر شخص را مسئول بخشی از وسایل خانه کنید. اگر خودتان تنها هستید ابتدا وسایل یک قسمت را بسته بندی کنید و سپس به سراغ قسمت های دیگر بروید.
  • یکی از تجربیات که می تواند کمک کننده باشد این است که لباس ها را به محض نقل مکان سریعا آویزان کنید.
  • ابتدا وسایل بزرگ را جابجا کرده و بچینید و سپس بر اساس فضایی که باقی مانده وسایل دیگر را در محل مناسب قرار دهید.
  • در خانه یا محل جدید ابتدا وسایل ضروری مانند فریزر و اجاق گاز را راه اندازی کنید.
  • کارتن های خالی را بعد از باز شدن و چیدن به خارج از خانه ببرید تا پیشرفت خود را در چیدمان ببینید.
  • چند روز قبل وسایل خود را بسته بندی کنید و وسایل شکستنی را در کارتن های کوچک قرار دهید.
  • وسایل ضروری را سریع تر باز کنید.

ترفندهای جالب برای باربری آسان

ترفندهایی برای اسباب کشی بهتر

 

در این بخش می خواهیم به ترفند های جالب برای باربری اشاره کنیم تا بتوانید جابجایی راحت تری را تجربه کنید. این ترفندها تکمیل کننده نکات مهم در حمل اثاثیه هستند:

  • بهتر است ابتدا تمام اثاثیه سنگین را بارگیری کنید. کمد، میز، مبلمان، یخچال، فریزر و غیره باید ابتدا در پشت کامیون قرار بگیرند. برای آشنایی با نحوه حمل یخچال  این مقاله را مطالعه کنید.
  • اقلام ظریف مثل شیشه ها را در کنار اجسام سنگین مانند مبلمان بارگیری و نگهداری نکنید. همچنین ممکن است در دست اندازهای جاده این اسباب ظریف سقوط کنند یا بشکنند بهتر است آنها را در یک کمد یا جای امنی قرار دهید.
  • سعی کنید در داخل جعبه ها وسایل یک نوع قرار دهید و جعبه های مرتبط را در کنار همدیگر قرار دهید.
  • یکی از نکات مهم در اثاث کشی این است که برای جعبه ها شماره بگذارید و طبق شماره آنها را کنار هم بگذارید که در بارگیری کنار هم قرار گیرند. این به حمل کنندگان هم کمک می کند تا بتوانند مکان مناسب در خانه جدید برای هر جعبه را انتخاب کنند.
  • یک شخص را مسئول بگذارید تا کارگران را برای تخلیه بار هر کارتن، بر اساس شماره در محل خود راهنمایی کند.
  • بعد از اینکه جای وسایل مشخص شد آنها را باز کنید و تا قبل از آن بسته ها را باز نکنید.
  • از آنجایی که همیشه اولین لوازمی که در وسیله نقلیه بارگیری می شوند در انتها خارج می شوند، اسباب مهم و ضروری را در آخر بارگیری کنید. این ترفند جالب حمل اثاثیه را بخاطر بسپارید.
  • یک طرح کاغذی برای قرار دادن وسایل در خانه جدید خود برای تخلیه بار در نظر بگیرید. برای مثال مشخص کنید که مبلمان در کجا قرار گیرند، این به شما کمک می کند که نیاز کمتری به جابجایی وسایل باشد و هر کدام را در جای صحیح خود بگذارید.
  • اگر بعضی از وسایل این قابلیت را دارند که آنها را به تکه های کوچکتر تقسیم کنید، قبل از تفکیک از آنها عکس بگیرید تا هنگام اسمبل کردن آنها دچار مشکل نشوید.
  • وسایل سنگین را در چمدان قرار دهید که حمل آن راحت تر باشد.
  • مواد غذایی را چند روز قبل فریز کنید و در روزهای آخر مواد غذایی تازه نخرید.

در این مقاله به شکل جامعی به نکات مهم در جابجایی پرداختیم و به ترفندها و تجربیاتی که رعایت آنها می تواند زحمت شما را برای جابجایی اثاثیه کم کند نیز اشاره کردیم. امیدوارم که این مقاله برای شما مفید باشد.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.